توصیه های بهداشتی در ماه مبارک رمضان- طلاب tollab

خبرگزاری مهر: به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، با حلول ماه مبارک رمضان و به منظور پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا و افزایش فعالیت های خاص از قبیل توزیع نذورات و غذا، تهیه و فروش زولبیا و بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم و همچنین برگزاری مجالس افطاری و مراسم احیاء شب های قدر در مساجد و اماکن مذهبی توسط روزه داران و هیئت امناء مساجد، لازم است شهروندان و همچنین متصدیان مراکز تهیه و توزیع این نوع مواد غذایی یکسری نکات بهداشتی را رعایت کنند
وی در خصوص تهیه آش و حلیم گفت: خرید و تهیه آش و حلیم و مواد غذایی مشابه از محل های مجاز و شناخته شده صورت گرفته و به رعایت بهداشت فردی افرادی که این مواد را عرضه می کنند توجه داشته باشید.

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان توصیه های بهداشتی را به شهروندان در ماه مبارک رمضان ارائه کرد.

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از مردم درخواست کرد، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی موارد را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت (شماره ۱۹۰) اطلاع رسانی کنید.

وی اشاره کرد: به طور کلی غذاهای پخته شده و آماده مصرف نباید بیشتر از دو ساعت در فضای آشپزخانه نگهداری شوند و بهتر است در سریعترین زمان ممکن مصرف شود.

وی گفت: زولبیا و بامیه حتما باید در جعبه های مشخص و دارای مهر استاندارد و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت فروخته شود.

وی افزود: در هنگام خرید این محصولات توجه کنید که متصدیان یا شاغلان بهداشت فردی را رعایت کرده باشند.

حمیدرضا گلزاری گفت: باید شیرینی ها از جمله زولبیا و بامیه از مراکز مجاز خریداری شده و از خرید از مراکز و محل های غیرمجاز و دستفروشان خودداری کرد.

خبرگزاری مهر: به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، با حلول ماه مبارک رمضان و به منظور پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا و افزایش فعالیت های خاص از قبیل توزیع نذورات و غذا، تهیه و فروش زولبیا و بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم و همچنین برگزاری مجالس افطاری و مراسم احیاء شب های قدر در مساجد و اماکن مذهبی توسط روزه داران و هیئت امناء مساجد، لازم است شهروندان و همچنین متصدیان مراکز تهیه و توزیع این نوع مواد غذایی یکسری نکات بهداشتی را رعایت کنند.

گلزاری افزود: در تهیه زولبیا و بامیه نباید از رنگ های شیمیایی استفاده شده باشد.

وی تاکید کرد: شهروندان توجه داشته باشند نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی داغ نباید در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و یا ظروف یکبار مصرف نازک و به رنگ روشن و شفاف باشد بنابراین آش و حلیم را در ظرف یکبار مصرف مناسب و ترجیحا بر پایه گیاهی و آلومینیومی تهیه کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *